Machines

Home / Machines

Met de Expobar Brewtus heeft u een proffecionele espressomachine bij u thuis. Duurzame, zware kwaliteit espressomachine in fraai afgewerkt RVS en chroom. Inclusief luxe stalen kopjesrek bovenop de machine. De espressomachine wordt geleverd met unieke Nederlandse gebruiksaanwijzing en barista tips.

Deze uitvoering heeft verbeterde warmte elementen waardoor de machine sneller op temperatuur komt en heeft tevens een sterk verbeterde stoomkracht voor het opschuimen van melk. De machine beschikt over een E61 zetgroep en een dubbele boiler. De tweede boiler houdt het water op de juiste temperatuur zodat u altijd verzekerd bent van de juiste zettemperatuur.
Duurzame, zware kwaliteit espressomachine in fraai afgewerkt RVS en chroom. Inclusief luxe stalen kopjesrek bovenop de machine. De espressomachine wordt geleverd met unieke Nederlandse gebruiksaanwijzing en barista tips.

Een klassieker onder espressomachines voor thuisgebruik. De Quick Mill 820 misschien is wel de oudste en bekendste machine voor de betere Italiaanse espresso. Een zeer compacte machine die door de jaren heen maar weinig veranderingen heeft ondergaan, want wat goed is moet je niet vernieuwen.

De Quick Mill 820 misschien is wel de oudste en bekendste machine voor de betere Italiaanse espresso. Een zeer compacte machine die door de jaren heen maar weinig veranderingen heeft ondergaan, want wat goed is moet je niet vernieuwen.
Bijzonder aan Quick Mill machines in het algemeen is het verwarmingssysteem zonder pakkingen (rubbers). De leidingen en de verwarming zitten ingegoten in een aluminium massa, dat nooit kan gaan lekken. Wanneer je zelf eens per kwartaal de machine ontkalkt en regelmatig de kop reinigt, heb je een vriend voor het leven.

De Vibiemme Domobar een espressomachine voor huishoudelijk gebruik.

VIBIEMME introduceerde eind jaren ’70 de Domobar standaard en is daarmee een van de eerste fabrikanten die een consumenten uitvoering heeft gemaakt van een professionele espressomachine. Geen kunststof maar een geheel RVS frame en ommanteling, gecombineerd met de befaamde messing E61 zetgroep. De VIBIEMME Domobar standaard is voorzien van een koperen doorstroomboilertje en de vibratiepomp.

De VIBIEMME Domobar standaard is uitgevoerd met een riant waterreservoir welke uitneembaar is via de bovenkant. Door middel van tuimelschakelaars kan eenvoudig de keuze voor stoom gemaakt worden, welke ongeveer na 30 seconden verkrijgbaar is. De krachtige stoom zorgt ervoor dat u binnen een paar seconde perfect opgeschuimde melk in de kan heeft.

Uitermate geschikt voor de koffie liefhebbers met iets minder ruimte in de keuken.

De VIBIEMME Domobar Junior HX is geheel uitgevoerd in RVS en voorzien van een boiler met warmtewisselaar. Hierdoor is direct stoom en heet water verkrijgbaar. De fraai opengewerkte E61 zetgroep, waar alle VIBIEMME machines mee zijn uitgerust, is van massief messing en werkt op basis van een pre-infusie systeem (voorbevochtiging van een paar seconden). Door het wellen van de koffie komen de aroma’s maximaal vrij waardoor de perfecte extractie ontstaat.

De VIBIEMME Domobar Junior HX is uitgevoerd met een riant waterreservoir welke uitneembaar is via de bovenkant. Doordat stoom direct beschikbaar is maakt u binnen een handomdraai een overheerlijk cappuccino. De twee in het oog springende (druk) meters en de prominent geplaatste kranen zijn elegante details die in combinatie met zijn compacte afmeting deze machine tot een sieraad in iedere keuken maken.

De VIBIEMME Domobar Junior. Vraagt weinig, geeft veel. Door het gescheiden boilersysteem kunt u direct stomen tijdens het koffie zetten.

De VIBIEMME Domobar Junior 2B is geheel uitgevoerd in RVS en voorzien van twee boilers welke afzonderlijk van elkaar zijn in of uit te schakelen. Dankzij de gescheiden boilers bent u gegarandeerd van een perfecte, constante temperatuurbeheersing. Waar de stoom/heetwater boiler een temperatuur heeft van rond de 118 graden heeft de koffieboiler daarentegen een temperatuur van rond de 95 graden welke beide regelbaar zijn via een pressostaat en thermostaat.

De fraai opengewerkte E61 zetgroep, waar alle VIBIEMME machines mee zijn uitgerust, is van massief messing en werkt op basis van een pre-infusie systeem (voorbevochtiging van een paar seconden). Door het wellen van de koffie komen de aroma’s maximaal vrij waardoor de perfecte extractie ontstaat. De VIBIEMME Domobar Junior 2B is uitgevoerd met een riant waterreservoir welke uitneembaar is via de bovenkant. Door de geweldige kracht van de stoomboiler is deze machine zeer geschikt voor het bereiden van perfecte cappuccino’s.

De twee in het oog springende (druk) meters en de prominent geplaatste kranen zijn elegante details die in combinatie met zijn compacte afmeting, deze machine tot een sieraad in iedere keuken maakt.

De Expobar megacrem is een stevige 2 groep machine met een ruime boiler van 11,5 liter.

Technisch en visueel zijn de Expobar espressomachines van een hoogstaand niveau en voldoen aan de eisen van een echte barista. De Expobar Megacrem is met de hand gebouwd door ervaren professionals. Door gebruik te maken van hoogwaardige componenten toont de machine een sterke houding ten aanzien van kwaliteit, vakmanschap en technologie.
De Expobar Megacrem is leverbaar in 1 uitvoering, de 2 groep met een 11,5 liter boiler en PID. De Expobar Megacrem is uitgevoerd in RVS en zwart kunststof, 2 stoom pijpjes en gedoseerd theewater, met PID boiler temperatuurbeheersing. Net als de andere modellen van Expobar is ook de Megacrem zeer eenvoudig zelf te onderhouden.

De Diamant serie is de top lijn van Expobar, met speciale lak en hoogwaardige componenten.

De Diamant serie is de top lijn van Expobar, met speciale lak en hoogwaardige componenten. De machine is volledig uitgerust met technische innovaties om het gebruiksgemak te bevorderden. Zoals de stoompijpjes die voorzien zijn van temperatuur sensor om cappuccino maken nog eenvoudiger te maken. Door de mooie design is de Diamant gemaakt om de aandacht te vestigen.

Alle machines in de Expobar Diamant lijn hebben PID temperatuur beheersing. Deze uitvoering Expobar Diamant heeft 2 geroepen met een multi- boiler en 2 stoompijpjes waarvan 1 met temperatuur sensor.

Bovendien is de Expobar Carat de meest energie zuinige espressomachine van deze tijd en gebruikt 50% minder energie dan de vergelijkbare espressomachines.

De Expobar Carat, is een stijlvolle en moderne high-end machine van Expobar. Voorzien van PID en de hoogste kwaliteit componenten zoals turbo-steam en no-burn stoompijpjes. De expobar Carat wordt standaard uitgevoerd als hoog model in de kleur zwart of wit. Door de turbo-steam kunt u volledig automatisch cappuccino maken. Bij de Expobar Carat is de temperatuur volledig digitaal beheerst, en zal de turbo-steam automatisch bij de ingestelde temperatuur afslaan.

Bovendien is de Expobar Carat de meest energie zuinige espressomachine van deze tijd en gebruikt 50% minder energie dan de vergelijkbare espressomachines.

De Expobar Carat, is een stijlvolle en moderne high-end machine van Expobar. Voorzien van PID en de hoogste kwaliteit componenten zoals turbo-steam en no-burn stoompijpjes. De expobar Carat wordt standaard uitgevoerd als hoog model in de kleur zwart of wit. Door de turbo-steam kunt u volledig automatisch cappuccino maken. Bij de Expobar Carat is de temperatuur volledig digitaal beheerst, en zal de turbo-steam automatisch bij de ingestelde temperatuur afslaan.

Bovendien is de Expobar Carat de meest energie zuinige espressomachine van deze tijd en gebruikt 50% minder energie dan de vergelijkbare espressomachines.

Jura is een befaamd Zwitsers espressomachinemerk dat bekend staat om betrouwbare producten met hoge kwaliteit en een fraai design. Met een Jura volautomaat espressomachine maakt u met één simpele druk op de knop een heerlijke espresso, cappuccino of latte macchiato. De gebruiksvriendelijkheid staat voorop door simpel gebruik en onderhoud. Een Jura koffiemachine is zeer geschikt voor klein en groot zakelijk gebruik.

Benieuwd naar één van de Jura koffiemachines? Binnenkort staan ze als showmodel in onze winkel!