Het Koffie Cultuur Centrum

Gedachtegoed

Het Koffie Cultuur Centrum

Een wereldwijde koffiebeleving

Welkom bij Het Koffie Cultuur Centrum uit Amsterdam, waar de beste koffie vanuit de hele wereld wordt gebrand en geserveerd. Onze passie voor koffie begon in ons andere bedrijf, Brasil Koffie, waar we ons realiseerden dat de kwaliteit van koffieboeren naar branders tot in de kopjes van onze klanten moet worden doorgevoerd. Daarom hebben we Het Koffie Cultuur Centrum opgericht, een plek waar koffieliefhebbers kunnen genieten van onze eigen gebrande koffie met unieke smaken en een ongedwongen sfeer.

We willen graag dat onze klanten zich bij ons thuis voelen. Ons doel is om te laten zien dat koffie drinken een moment van rust kan zijn. Even ontsnappen aan de hectiek van de dag. We bieden niet alleen koffie van de beste kwaliteit, maar ook een omgeving waarin onze klanten kunnen lachen en plezier kunnen hebben. Want humor en plezier staan centraal bij ons. We willen de wereld een beetje mooier maken en mensen een unieke smaaksensatie bieden met onze koffie.

Onze belofte is dat we onze klanten altijd de hoogste kwaliteit koffie bieden, met een glimlach en de nodige humor. We willen ervoor zorgen dat onze klanten zich thuis voelen bij ons en willen de beste koffie-ervaring bieden die er is. We zijn niet zomaar een koffiewinkel, we zijn een centrum voor de koffiecultuur, waar we onze klanten graag meenemen op een reis door de wereld van koffie.

Bij Het Koffie Cultuur Centrum  willen we onze klanten vermaken, ze laten lachen en ze laten genieten van de kleine dingen in het leven. Want als je plezier hebt, dan smaakt de koffie nog beter. Onze koffie is van  de. hoogste kwaliteit en onze klanten kunnen erop vertrouwen dat we altijd de beste koffie bieden, met een knipoog. Kom langs bij ons centrum en laat ons je meenemen op een reis door de wereld van koffie.

Een wereldwijde koffie ervaring

Ontdek waar onze koffie vandaan komt! Wat is jouw favoriete koffie?

Azië

Azië

Onze speciale koffie blend komt van verschillende gebieden uit Azië. Zoals Indonesië.
Ontdek meer

Noord Amerika

Noord Amerika

Onze speciale koffie blend komt uit diverse gebieden van Noord Amerika. Zoals Amerika.
Ontdek meer

Zuid Amerika

Zuid Amerika

Onze speciale koffie blend komt uit diverse gebieden van Noord Amerika. Zoals Colombia.
Ontdek meer

Afrika

Afrika

Onze speciale koffie blend komt uit diverse gebieden van Afrika. Zoals Ethiopië.
Ontdek meer

Oceanië

Oceanië

Onze speciale koffie blend komt uit diverse gebieden van Oceanië. Zoals Australië.
Ontdek meer

Europa

Europa

Onze speciale koffie blend komt uit diverse gebieden van Europa. Zoals Nederland.
Ontdek meer

Het Koffie Cultuur Centrum

Kom langs!

Nieuwezijds Voorburgwal 133 1012 RJ Amsterdam

020 627 7599 / info@hetkcc.nl

Wij zijn elke dag geopend van 10:00 tot 17:00 uur.

Translate »