Het Koffie Cultuur Centrum

Koffie uit Afrika

Het Koffie Cultuur Centrum

Een wereldwijde koffiebeleving

Verken de Betoverende Wereld van Afrikaanse Koffie: Een Smakelijk Avontuur vol Authentieke Aroma’s!

Ontdek de rijke en gevarieerde wereld van Afrikaanse koffie. Laat je verleiden door de unieke smaken en koffie-erfgoeden die dit continent te bieden heeft. Van de hooglanden van Ethiopië tot de uitgestrekte koffieplantages van Kenia, Afrika is de geboorteplaats van koffie en biedt een ongeëvenaarde diversiteit aan koffielanden.

Ethiopië – De Geboorteplaats van Koffie

Betreed de magische wereld van Ethiopische koffie, waar legendes vertellen dat koffie voor het eerst werd ontdekt. Hier vind je een rijke traditie die teruggaat tot de oudheid, met een focus op eerlijke handel en duurzame landbouw. Proef de intrigerende en complexe smaken van koffie uit Sidamo, met tonen van bessen en bloemen, of ontdek de fruitige en wijnachtige smaak van koffie uit Yirgacheffe.

Kenia – De Schat van Afrikaanse Koffie

Reis naar Kenia, een schat van Afrikaanse koffie met een uniek karakter. Keniaanse koffie staat bekend om zijn heldere aciditeit en verrukkelijke smaakprofielen. Proef de levendige en fruitige tonen van koffie uit Nyeri, of laat je verrassen door de zoete aroma’s en delicate bloemige smaken van koffie uit Kiambu.

Tanzania – Een Verborgen Pareltje in de Koffiewereld

Ontdek het verborgen pareltje van Afrikaanse koffie in Tanzania, waar de koffieboeren met liefde en zorg hun bonen telen. De vruchtbare bodems van Tanzania creëren een smaakprofiel dat wordt gekenmerkt door een harmonieuze balans. Proef de verfijnde tonen van koffie uit Kilimanjaro, met een zachte aciditeit en een vleugje citrus, of ervaar de volle body van de koffie uit de Mbeya-regio.

Rwanda – Een Opkomende Ster in de Koffie-industrie

Stap in de wereld van Rwandese koffie, een opkomende ster in de koffie-industrie van Afrika. Rwanda heeft zich snel gevestigd als een producent van hoogwaardige koffie met een unieke smaak. Proef de zoetheid van koffie uit Huye, met tonen van perzik en vanille, of laat je verleiden door de complexe en bloemige aroma’s van koffie uit Nyamasheke.

Zuid-Afrika – Een Unieke Koffie-ervaring

Ontdek de unieke koffie-ervaring van Zuid-Afrika, waar ambachtelijke koffiebranders de kunst van het branden tot in de perfectie hebben verheven. Hoewel het land misschien niet bekend staat om zijn koffieproductie, zal de kwaliteit van de Zuid-Afrikaanse koffie je zeker verrassen. Proef de subtiele en nootachtige tonen van koffie uit de Oostkaap, of geniet van de rijke en kruidige smaken van koffie uit Mpumalanga.

Verken de Betoverende Wereld van Afrikaanse Koffie!

Laat je betoveren door de rijke en diverse smaken van Afrikaanse koffie. Elk land heeft zijn eigen verhaal en zijn eigen karakteristieke aroma’s die je smaakpapillen zullen prikkelen. Of je nu een liefhebber bent van fruitige en bloemige tonen of verlangt naar een volle body met chocoladeachtige ondertonen, Afrikaanse koffie heeft voor ieder wat wils.

Dus waar wacht je nog op? Bestel nu jouw favoriete koffie en geniet van het smakelijke avontuur van Afrikaanse koffie. Laat je meevoeren door de geuren, proef de rijke smaken en duik in de fascinerende wereld van Afrikaanse koffie. Geniet van een onvergetelijke en heerlijke reis!

Bestel nu jouw koffie!

Bestel nu onze koffie en laat je meenemen op een wereldwijde reis van smaken!

Een wereldwijde koffie ervaring

Ontdek waar onze koffie vandaan komt! Wat is jouw favoriete koffie?

Azië

Azië

Onze speciale koffie blend komt van verschillende gebieden uit Azië. Zoals Indonesië.
Ontdek meer

Noord Amerika

Noord Amerika

Onze speciale koffie blend komt uit diverse gebieden van Noord Amerika. Zoals Amerika.
Ontdek meer

Zuid Amerika

Zuid Amerika

Onze speciale koffie blend komt uit diverse gebieden van Noord Amerika. Zoals Colombia.
Ontdek meer

Afrika

Afrika

Onze speciale koffie blend komt uit diverse gebieden van Afrika. Zoals Ethiopië.
Ontdek meer

Oceanië

Oceanië

Onze speciale koffie blend komt uit diverse gebieden van Oceanië. Zoals Australië.
Ontdek meer

Europa

Europa

Onze speciale koffie blend komt uit diverse gebieden van Europa. Zoals Nederland.
Ontdek meer

Het Koffie Cultuur Centrum

Kom langs!

Nieuwezijds Voorburgwal 133 1012 RJ Amsterdam

020 627 7599

Wij zijn elke dag geopend van 10:00 tot 17:00 uur.

Translate »